Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έκδοση Ebook

Σήμερα φιλοι μου έχω την χαρά να μοιράζομαι μαζί σας την 1η μου συλλογή ποιημάτων με την μορφή Ebook. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το www.ebooks4greeks.gr για την τιμή που μου έκανε να φιλοξενεί την συλλογή μου στον ιστοχώρο της. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και αγαπήσατε τα ποιήματα μου. Παρακάτω θα βρείτε έναν σύνδεσμο για το βιβλίο. Να είστε όλοι καλά!

http://www.ebooks4greeks.gr/forum/viewtopic.php?p=714#p714

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Κωστή!

    Πριν λίγο ολοκλήρωσα το ταξίδι στα ποιήματά σου και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ένα ταξίδι όμορφο, γεμάτο εικόνες αγάπης και συναισθημάτων. Οι στίχοι σου αναδύουν ένα άρωμα τρυφερού ρομαντισμού και θα τους χαρακτήριζα άκρως ερωτικούς - με λίγες εξαιρέσεις, εξίσου ευχάριστες και όμορφες, που τολμούν να αντικρίσουν την απώλεια και τον θάνατο.

    Αυτά τα ποιήματα είσαι εσύ... δε σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά φαίνεται, βγαίνει από τους στίχους, βγαίνει από τη συνέπεια των νοημάτων που θες να δώσεις, βγαίνει από τα μηνύματα που θες να στείλεις όπου αυτά πρέπει να πάνε - στην πηγή της έμπνευσής σου ίσως.

    Είναι χαρακτηριστικός ο στίχος "στάσου λίγο, γιατί έτσι όπως γράφω πέφτουν χάμω κομμάτια του εαυτού μου"... αυτό ακριβώς είναι τα ποιήματά σου, κομμάτια του εαυτού σου που μοιράζεσαι με θάρρος μαζί με όλους μας.

    Πιο χαρακτηριστικό ποίημα της συλλογής αλλά και του ποιητή (κατά τη γνώμη μου) το "Σιωπή και μοναξιά" του οποίου οι στίχοι μου φτιάχνουν μια προσωπογραφία.

    Ξεχώρισα και απόλαυσα πολύ τα: "Θέλησα", "Όχθη", "Στοργή", "Σκιές τη νύχτα", "Φεγγάρι" και το "Άνθρωπε" - όπως επίσης και τα δύο πεζά κείμενα που περιέχονται.

    Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, Κωστή για αυτό το πρώτο σου βήμα στην ποίηση, βήμα αυθεντικό και ειλικρινές. Εύχομαι κάθε καλό για τη συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η όμορφη αυτή κριτική σου Δημήτρη με χαροποιεί
    ιδιαίτερα διότι προέρχεται απο έναν άνθρωπο ταλαντούχο και δημιουργικό. Σε ευχαριστώ για τα πολυ καλά σου λόγια και για τις ευχές σου. Αντεύχομαι και εγώ με την ταπεινή σειρά μου
    κάθε καλύτερο και στις δικές σου δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.